Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПОРОШЕНКИ «ПОПОЛЯРИЗУВАЛИ «УКРОП»?..

На урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України жіноча половина родини Порошенка вбралася в сукні українського модельєра, передає Корупція Інфо.

Образи для першої леді та її дочок створила Ольга Навроцька, широко використовуючи в принтах як старовинні українські символи на зразок тюльпана і граната, так і нові – кріп, наприклад.

«Мені хотілося привнести символізм в романтичні і абсолютно мирні сукні. Для Марини Анатоліївни ми використовували принти з елементами традиційної української вишивки гладдю. Для сукні Саші зробили комбінацію кропу (чи не є це прихованою рекламою партії «Укроп» опального Ігоря Коломойського, запеклого опонента Президента) і степових тюльпанів, що ростуть в Донецькій області. Для Жені взяли гранати – символ довголіття і благополуччя», – розповідає Навроцька.

Такі ж вбрання доступні для масового покупця. Наприклад, сукні-міді, як у Олександри Порошенко, представлено на сайті дизайнера і коштує близько 4 тисячі грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами Корупція.Інфо

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності