Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поруч дитячого табору вбито дитину

У Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів розслідують трагічний вбивство дитини. Як повідомляють співробітники ГУ Нацполіціі Дніпропетровщини, недавно на території Нікополя пропала тринадцятирічна Єлизавета Корешнікова, яка пішла в гості до своєї подруги в дитячий табір відпочинку «Великий Луг».11div1ch5-1

Після цього дитина більше не виходила на зв’язок. В результаті на пошуки зниклої дівчинки вирушили близько двохсот двадцяти працівників правоохоронних органів, а також кінологи з собаками і волонтери разом з небайдужими жителями Нікополя.

П’ятого липня труп Лізи був виявлений неподалік від табору. Судмедексперти повідомили, що смерть наступила в результаті нанесених ножових поранень. Також було встановлено, що ознак зґвалтування зафіксовано не було. На даний момент співробітники поліції розшукують злочинця.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності