Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Порушувати кримінал за несплату за газ та електрику

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк закликає правоохоронні органи порушувати кримінальні провадження проти неплатників за газ та електроенергію.
Про це він заявив на засіданні антикризового енергетичного штабу у понеділок, – пише «Українська правда».

«Якщо хтось не платить за отриманий газ та електричну енергію – тут є органи прокуратури, є Міністерство внутрішніх справ, порушуйте кримінальні провадження за фактично розкрадання електроенергії та газу», – сказав Яценюк.

Також він зажадав від підлеглих виконати до серпня «25 пунктів робіт, які досі не виконані», і які необхідні для проходження опалювального сезону.
Крім того прем’єр вкотре попросив профільне міністерство невідкладно подати на розгляд уряду енергетичний баланс, оскільки «необхідно знати кожен кубометр газу і кожну тонну вугілля, щоб завершити опалювальний сезон».

«У нас ще залишилася вже невелика можливість виправити ситуацію в секторі і сподіваюсь, кожен прикладеться до того, щоб використати цю можливість на 100%», – сказав Яценюк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності