Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поряд ЧАЕС зґвалтували інтуристку

У поліції Київської області повідомили, що двоє українців недалеко від зони ЧАЕС зґвалтували 24-річну іноземну туристку, яка подорожувала по Україні автостопом. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Один з підозрюваних у зґвалтуванні –  житель столиці, вже затриманий.hqdefault

Про те, що двоє невідомих зґвалтували її неприродним способом, в поліцію повідомила сама дівчина.

У поліції розповіли, що зловмисники погодилися підвезти туристку до кордону на своєму автомобілі, але перед цим запропонували заїхати в зону відчуження.

Щоб проникнути туди нелегально, чоловіки годину водили дівчину по лісі, а потім за допомогою ременя прив’язали до дерева і зґвалтували. Після цього вони забрали у жертви мобільний телефон, фотоапарат і зникли.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Через дві доби поліцейські затримали одного з підозрюваних, 24-річного киянина, який, за словами правоохоронців, зізнався в скоєному.

Зараз призначено ряд експертиз. Поліцейські встановлюють місцезнаходження спільника затриманого.

Відкрито кримінальні провадження у ч. 2 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК.

Раніше в Києві затримали підозрюваного в серії зґвалтувань.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності