Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Посеред трамваю буржуйка і кондуктор підкидає дрова на кожній зупинці, – Львів

У Львові у трамваях та тролейбусах встановлять буржуйки – постачальник повинен до кінця поточного року поставити комунальному підприємству кілька тонн металу.

ЛКП «Львівелектротранс» придбало кілька тонн металу для виготовлення «буржуйок». Тендер відбувся 4 жовтня, переможцем на якому стала київська компанія «СТКМ». Кінцевий термін поставки матеріалу для «буржуйок» до кінця поточного року (тобто, поки їх виготовлять, війна, можливо, ще не скінчиться, але вже буде Великдень? – ред.))).

11 жовтня «Львівелектротранс» уклав договір із ТзОВ «СТКМ». Відповідно до умов угоди, постачальник повинен до 31 грудня поставити комунальному підприємству кілька тонн металевих листів, труб та кругів для виготовлення «буржуйок».

У торгах взяли участь троє учасників. Найвища первинна пропозиція становила 413 684 грн, але «СТКМ», яке стало переможцем, у результаті запропонувало найнижчу вартість за послугу – 358 683 грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що за даними YouControl, ТзОВ «СТКМ» зареєстровано у Києві у будинку Верховної Ради. Керівником організації є Олександр Халаім. Компанія займається неспеціалізованою оптовою торгівлею.

Нагадаємо, на Львівщині напрацьовують механізм щодо заміни обладнання на альтернативні види палива у разі надзвичайних ситуацій під час опалювального сезону. Також розглядають використання мобільних котелень та встановлення пунктів обігріву. А міський голова Андрій Садовий заявив у коментарі Tvoemisto.tv, що у Львові розробляють комплексну програму, яка б зробила можливим використання альтернативних джерел опалення. Йдеться про опалювання дровами, відходами деревини, вугіллям тощо. Крім того, планують закупляти тисячі «буржуйок» для

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, щоб підготуватись до опалювального сезону вдома, необхідно мати: електрочайник, світильник на батарейках, сухий спирт, електроплиту, деревʼяні вікна.

Після обстрілів Львова та області 10 та 11 жовтня міський голова Львова Андрій Садовий вкотре закликав мешканців створити у будинках пункти обігріву з «буржуйками». Водночас у ДСНС зауважували, що такі обігрівачі у підвалах житлових будинків – не завжди безпечно. Тому варто зрозуміти, чи можна їх використовувати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності