Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Посол РФ чітко пояснив: “Срали мы на все их санкции…”, – тепер ще й на папір санкції введуть

Російський посол у Швеції Віктор Татаринцев недипломатично заявив про відсутність в РФ страху перед потенційними санкціями Заходу за подальше вторгнення в Україну.

Про це він сказав в інтерв’ю шведському виданню Aftonbladet.

“Вибачте за мову, але ми срали на всі їхні санкції. Ми вже мали так багато санкцій, і багато в чому вони позитивно вплинули на нашу економіку та наше сільське господарство. Ми стали більш самодостатніми і змогли збільшити експорт. У нас немає ні італійських, ні швейцарських сирів, але ми навчилися робити однаково хороші російські сири за італійськими та швейцарськими рецептами”, – заявив Татаринцев.

За його словами, нові санкції, які ЄС і США можуть запровадити у разі російського вторгнення в Україну, не є позитивними, але й не такими небезпечними, як це намагається представити Захід.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Татаринцев каже, що західний світ не зрозумів російського менталітету.

“Чим сильніше Захід тисне на росіян, тим сильнішими стають росіяни у своїй контрреакції”, – заявив російський посол.

Нагадаємо, президент США Джо Байден у телефонній розмові напередодні попередив російського колегу Владіміра Путіна про наслідки для Росії у разі вторгнення до України.

У п’ятницю лідери США, Франції, Канади та Німеччини підтвердили плани запровадити жорсткі санкції проти Росії у разі нової агресії проти України. Додатково, після слів Татаринцева, США запропонували ще й ввести санкції на імпорт до Росії туалетного паперу, адже в ЦРУ досі ще не знають, що в СРСР 70 років підтирали сраку листям лопуха та газетою “Правда”, інколи “Известия”. І це в той час, коли американці, які сьогодні поспіхом евакуюються з України, кажуть їх колеги по крайній “миротворчій місії” в Іраку, навіть у пустелі вимагали у керівництва біотуалетів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності