Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПОСОЛ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ РОЗПОВІВ ПРАВДУ ФРАНКІВЧАНАМ

Taras99Цього вівторка, 13 травня, голова ГО «Поклик Нації» Тарас Боднар організував для журналістів прес-конференцію свого побратима з Луганська – співголови Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитра Снєгирьова, який спробував розтлумачити місцевим ЗМІ, що насправді відбувається на Сході України та у державі в цілому – те, про що так бояться нам розповідати загальнодержавні ЗМІ.

Одже, на думку Дмитра Снєгирьова, організація і проведення референдуму в Луганській області 11 травня стала можливою завдяки використанню очільниками Партії регіонів та їх сателітів у сьогоднішньому українському уряді методів тиску на представників бюджетної групи. А подальший розвиток подій взагалі показав, що результати референдуму місцеві очільники ПР вирішили використати як важіль тиску на центральну владу для перемовин.

«Ми можемо констатувати факт зради. Коли молоді хлопці, в тому числі і прикарпатці, тримають оборону, від «владних сепаратистів» з Києва йде наказ не стріляти у відповідь. Таким чином від строковиків, вісімнадцятирічних хлопців вимагають стати живим щитом проти озброєних терористів», – наголошує пан Снєгирьов.

Також він додає, що після призначень нового очільника УМВС у Луганській області місто перетворилося на місце кримінального безладу. І жодних активних фаз антитерористичної операції в регіоні силовиками зроблено не було. Тож активіст твердо переконаний, що зараз і взагалі з терористами за стіл переговорів сідати не варто і непотрібно: «Адже, хто домовляється з «сомалійськими піратами»? – Слабаки, а сильні держави, якою ми себе вважаємо, їх просто знищують».

Сама ж ситуація на сході країни свідчить про зрив президентських виборів.
«В Луганську зараз відбувається масовий терор. Про яку єдину країну можна говорити, коли люди не готові прийняти жінок і дітей?» — говорить співголова «Правої справи».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому Снєгирьов повідомив, що планує домовлятися про допомогу біженцям (такі уже є не тільки у Криму, але й на Сході України теж) з адміністративними органами влади на Прикарпатті, Тернопільщині та Львівщині. Необхідно, щоб хтось їх прийняв тут, у «бандерівському» краї і надав першу моральну і соціальнудопомогу.

Елементарно тимчасово прийняли у себе в областях…

В наступні дні свого перебування у Галичині пан Дмитро з допомогою Тараса Боднара планує зустрітися з обласними очільниками усіх трьох областей краю, а також з мерами обласних центрів, щоб вирішити з ними можливість допомоги сім’ям українських патріотів із Слобожанщини. А якщо з нашою, місцевою, допомогою, будуть захищені тили (сім’ї) згаданих патріотів, то словами лідера сусідньої держави Олександра Лукашенка: «…всі внутрішні проблеми в Україні, могли б бути вирішені у два дні». В нашому випадку – в два дні, і без допомоги тієї армії, якій сьогодні доводиться простим громадянам з допомогою простих СМС перераховувати на рахунок по 5 гривень, у той час, коли в декотрих західних областях БТРи використовують як засіб впливу на місцеві органи влади при тих чи інших посадових призначеннях. В той час, коли цієї техніки так потребує українська армія і схід держави.

До речі, Дмитро Снєгирьов висловив окрему подяку тим батькам, чиї сини з Івано-Франківська, Луцька та Хмельницького несуть сьогодні строкову службу саме в Луганській та Донецькій областях, і які сьогодні попри заборону чинної київської влади стріляти по агресивно налаштованих терористах виступають там «живими щитами» миру в Україні…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«З нами Бог, з нами України», – зрештою підсумували свій виступ організатори прес-конференції.

Андрій Шеремет

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності