Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Посполіте рушеньє” союзничків” загальмувало на кордоні, сплутавши українців з московитами

Так руді поляки колись прос…грали більшість війн проти московії,

і ще три повстання проти них, коли втратили незалежність…

Станом на ранок 17 лютого польські протестувальники продовжують блокувати рух на шести напрямках. В черзі на в’їзд в Україні перебувають близько 3,3 тисячі вантажівок.

Про це повідомив речника Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрія Демченка в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як нагадав речник ДПСУ, вчора, польські протестувальники також почали блокувати напрямок пункту пропуску «Краківець».

«Станом на ранок сьогодні, в чергах по той бік кордону, в напрямку нашої держави, в сукупності по цих шести напрямкам, перебуває десь 3300 вантажних транспортів», — розповів Демченко.

За його словами, також є тисячі одиниць фур, які перебувають в черзі на виїзд з України. Але в цьому випадку, водіям не потрібно фізично перебувати на кордоні й завдяки «єЧерга» вони можуть знаходитись в більш комфортних місцях, очікуючи на перетин кордону.

Найбільша черга, як розповів речник, на пункті пропуску «Краківець» — близько 1600 вантажівок, а також по напрямку пункту пропуску «Ягодин» — близько 550 вантажівок.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що 16 лютого польські фермери заблокували рух у шостому пункті пропуску на кордоні з Україною – «Краківець-Корчова».

Раніш, 13 лютого, польські протестувальники на годину заблокували рух вантажівок біля пункту пропуску «Корчова-Краківець».

Напередодні, 15 лютого, українські перевізники розпочали акцію протесту у відповідь на такі дії польської сторони.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності