Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Посткарантинна Львівщина запрошує відразу на два знакові фестивалі…

На Львівщині у червні відбудуться відразу слід за одним два крутезних фестивалі: ювілейний п’ятнадцятий молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків» та Leopolis Jazz Fest.

1. Ювілейний захід триватиме три дні, з 18 до 20 червня, у селі Зашків, що за 18 км на північ від Львова. Про це повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

На фестивалі традиційно діятимуть різноманітні локації: спортивна, ярмаркова, інтелектуальна, з показовими виступами, тощо. У перший день фестивалю, 18 червня, на учасників чекає теренова гра, мобільний університет та можливість відвідати історичний музей Євгена Коновальця.

У суботу, 19 червня, відбудуться показові виступи військової техніки, кінологів, реконструкція бою. Прихильники спорту зможуть пограти у футбол босоніж, здолати крос або ж взяти участь у велопробігу. Також на учасників фестивалю чекає музична програма на великій сцені з виступами популярних українських гуртів, етногуртів та виконанням пісень з АТО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вхід на фестиваль безкоштовний. Обов’язковими є дотримання карантинних норм та безалкогольне святкування.

Зазначимо, «Зашків» є фестивалем всеукраїнського рівня та відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Його основна мета – вшанування та нагадування про визначну постать української історії Євгена Коновальця. Цей фестиваль є яскравим прикладом якісної співпраці для спільної мети – змістовної національно-патріотичної події, яка справді подобається молоді і позитивно впливає на формування її поглядів і цінностей.

Львів’ян кличуть на патріотичний фестиваль просто неба. Фото: Львівська облдержадміністрація

2. Попри карантин, Leopolis Jazz Fest у 2021 році таки відбудеться. Популярний джазовий фестиваль у Львові проведуть 24-27 червня з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО з відкритих джерел

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності