Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПОТРІБНА ДОПОМОГА

Допоможіть врятувати життя онкохворого Дмитрика Качкана з Івано-Франківська. У нього є шанс на одужання – потрібне термінове лікування за кордоном.

Хлопчик закінчив п’ятий клас школи № 23, а напередодні, 8 травня, лікарі поставили йому страшний діагноз – гос­т­ра Т-лімфобластна лейкемія (рак крові). Проте, навіть у цій ситуації він повів себе, як справжній чоловік, заспокоював свою маму, для якої ця звістка стала справжнім ударом, адже вона виховує його із маленькою сестричкою самостійно (батько Дмитрика трагічно загинув).

Матері самотужки, навіть працюючи на кількох роботах, не під силу зібрати кошти на лікування свого єдиного і хоч маленького, але справжнього чоловіка.

Родичі і знайомі сім’ї просять допомогти врятувати життя Дмитрикові і дозволити йому у майбутньому здійснити свою мрію – стати програмістом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Картка Приватбанку: 5168 7572 9202 6251

Качкан Галина Романівна. Тел. 095 1399936

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності