Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Потрібне РАДЯНСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ для відновлення енергосистеми, – голова “Укренерго”

Для відновлення української електромережі необхідне радянське обладнання, пояснив голова «Укренерго». В Україні відслідковується гострий дефіцит трансформаторів радянського зразку. Це трапилось після масштабних ракетних ударів росіянами по електромережі країни.

Про це повідомив глава «Укренерго» Володимир Кудрицький.

За його словами, на більшості територій України використовується радянська система. Вона працює при більшій напрузі ніж в Європі, в це робить її непридатною для взаємодії із західним обладнанням.

«Найгостріше відчувається брак трансформаторів на 750 кВ, кожен з яких важить до 200 тонн. Хоча деякі з них були отримані з колишніх комуністичних країн, таких як Литва, більшість зруйнованих необхідно відновлювати», – заявив глава «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Раніше ми писали, що через мороз в Україні підвищується рівень споживання електроенергії в країні. Це спричиняє зростання дефіциту в енергосистемі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що цього року в Україні будуть будуватись нові види модульної та високоманеврової генерації. Зараз у країни є можливість встановити 300 МВт потужностей вітрових електростанцій.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності