Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Потяг Львів – Москва у топ-трійці найприбутковіших в Україні, – йшов 5 рік війни

Столиця Росії залишається самим грошовим напрямком у міжнародних пасажирських перевезеннях. Більше того, попит на нього зростає. За п’ять місяців 2019 року потяг №5/6 «Київ – Москва» приніс «Укрзалізниці» майже в два рази більше прибутку, ніж за перше півріччя минулого року.40385944_401

Про це свідчать дані УЗ.

Так, згідно з даними «Укрзалізниці», напрямок в Москву є один з найприбутковіших. Натомість найзбитковіший – зі Львова до Маріуполя.

За п’ять місяців 2019 року потяг №5/6 «Київ – Москва» приніс УЗ 117,7 млн грн. Це майже в два рази більше, ніж за перше півріччя 2018 роки (64,5 млн грн). Цей поїзд приносить Укрзалізниці (УЗ) більше прибутку, ніж п’ять найприбутковіших поїздів, які курсують усередині України разом узятих.

У топ найприбутковіших міжнародних поїздів, в порівнянні з минулим роком, також увійшли: «Кривий-Ріг-Москва», «Дніпро – Москва» і «Львів – Москва». А поїзди «Миколаїв – Москва» і «Хмельницький – Москва»вибули зі списку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потяги у внутрішньому сполученні приносять набагато менше. Найприбутковіший – «Київ-Одеса». Його результат – 32,1 млн грн.

Поїзд «Маріуполь – Львів» – найзбитковіший. За п’ять місяців він наїздив мінус 101,4 млн грн.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності