Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

“ПОВЕРНЕННЯ МІХО-2” незабаром на всіх телеканалах?

Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі повідомив, що готується до повернення в Україну. “Я готуюся до повернення в Україну, українські студенти мають готуватися до повернення в Україну”, – заявив днями скандальний політик.
Саакашвілі також розповів, що зараз їздить по Європі і проводить зустрічі.
 
“У нас на найближчі дні заплановано цілий ряд зустрічей. Через пару днів я зустрічаюся з однією великою групою українців, які навчаються в туристичних інститутах Європи. Ми збираємо студентів з декількох навчальних закладів туризму по всій Європі, в одне місце ми їх звозимо за допомогою української діаспори, і ми з ними влаштовуємо семінар щодо перспектив туризму в Україні”, – повідомив політик.

Нагадаємо, Саакашвілі був затриманий 12 лютого в київському ресторані – за ним приїхали три мікроавтобуси спецназівців. Пізніше стало відомо, що політика затримали співробітники Прикордонної служби за дорученням Міграційної служби. Після затримання його відразу відвезли в аеропорт і відправили літаком до Варшави.

Пізніше стало відомо, що політик перебуває в Нідерландах і отримав там посвідчення особи.

В свою чергу в Генпрокуратурі розповіли, що буде зі справами по Саакашвілі, які розслідуються в Україні. Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган запевняє, що кримінальні провадження не будуть закриті.

Сам політик розповів про свої плани: “Я буду повертатися в Україну і я знайду спосіб, як це зробити. Я думаю, що ми знайдемо шляхи, як це зробити абсолютно легально”. Також він заявив, що не буде просити ніякого політичного порятунку.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності