Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Повернути державі ЛАЗ, «Сільмаш», «Полярон» та «Автонавантажувач»

Депутати Львівської обласної ради створили тимчасову контрольну комісію для з’ясування фактів умисного доведення до банкрутства промислових підприємств області і визначення правових підстав їх повернення до держвласності та відновлення господарської діяльності.

Ініціатором створення комісії є перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник, інформує прес-служба ЛОДА.

До складу комісії увійдуть представники кожної із депутатських фракцій облради, профспілок, департаментів ОДА та фахівці господарського права й аудитів.

Ситник зазначив, що склад комісії буде внесений на затвердження депутатським корпусом на наступну сесію обласної ради.
«Першочергово на розгляд комісії потраплять підприємства: ЛАЗ, львівський ВАТ «Сільмаш», ВАТ «Львівський завод Автонавантажувач», ПАТ НВК «Полярон» та ін. Комісія розглядатиме не лише вже збанкрутілі підприємства, але й ті, які доводяться до такого стану», – зазначив Ситник.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності