Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Повітряні сили ЗСУ попереджають цивільне населення

росія продовжує накопичувати ракети для ударів по критичній інфраструктурі та військових стратегічних об’єктах України. Сили оборони мають підготуватися до певних ризиків цієї зими.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Обстрілів крилатими та балістичними ракетами, які є далекобійними, не було вже доволі довгий час.

«Тому висновки дуже прості. Очевидно, що росія накопичує те, чого минулого року витратила у дуже великій кількості. Відповідно Сили оборони мають готуватися до певних ризиків щодо атак критичної інфраструктури та інших військових стратегічних об’єктів держави», – зазначив Ігнат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Українські військові та керівництво країни не виключають, що окупанти можуть знову масовано атакувати Україну дронами-камікадзе та ракетами.

кацапи знову намагатимуться вразити енергетику України. Аналітики та експерти вважають, що цієї зимою окупанти не зможуть залишити українців без світла.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності