Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПОВНОВАЖЕННЯ ЧИ «БЕСПРЕДЕЛ»?

Цього вівторка, як повідомляє інформагенція «Курс», голова Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Микола Проців розповів, що народний депутат Олександр Шевченко і представники наближеної до нього компанії «ПБС» з охоронцями увійшли в приміщення тендерного комітету без дозволу. За словами Проціва, вони переписували і фотографували документи, що є порушенням законодавства України про тендерну таємницю. Проців повідомив про подію обласні УСБУ і УМВС.

«Якби Шевченко сам прийшов ознаймитися з документацією, то було б законно, статус народного депутата це дозволяє. Але зі сторонніми людьми – не можна в жодному разі», – сказав Проців.

shev21«Тут вони взяли тендерну документацію по трьох лотах, які розігрують ремонт доріг на трьох ділянках на Прикарпатті на суму майже 400 мільйонів гривень», – повідомляє кореспондент інформагенції «Галка».

А за словами ж Олександра Шевченка, який спершу відмовлявся спілкуватися з журналістами, Служба автомобільних доріг… сама запросила його ознайомитися з тендерною документацією.

«Проблема в тому, що деякі фірми дали завідомо нереальні пропозиції з метою зірвати ремонт доріг в області. Нічого робити вони не будуть. Чому, наприклад, якась фірма повинна будувати на Франківщині собі в збиток? Є підозра, що керівництво Служби перебуває у змові з деякими учасниками тендерів», – сказав Шевченко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відтак, свій візит до комітету нардеп пояснив спробою контролювати тендер, оскільки не довіряє керівництву Служби і вважає, що цифри у документації можуть підмінити. Документацію він не забирав… лише ознайомився…

«Я зацікавлений, щоб дорога була, і якісна. А в «Укравтодору» – погані технології», – сказав нардеп Шевченко і запросив журналістів подивитися для порівняння, які дороги будувала компанія «ПБС». Нардеп також заявив, що готовий взятися за найгірші дороги в місті Івано-Франківську, якщо… громада підтримає його на виборах міського голови!..

Шевченко повідомив, що копії з документів вони не знімали – однак журналісти бачили, як директор ПБС (фірма, яка також бере участь у тендері) особисто переписував дані з тендерної документації у блокнот.

Тож, якщо б нардеп Олександр Шевченко не мав жодного відношення до компанії «ПБС», можна було б подумати, що він скориставшись депутатськими повноваженнями, лобіював тут інтереси громади області та Івано-Франківська. На разі ж виходить, що спільно з представниками «ПБС» та охороною він зайнявся, як кажуть наші північні сусіди, «беспределом» у власних інтересах…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами місцевих ЗМІ Дмитро Несміш, ФОТО: КУРС

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності