Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Позашляховик та телевізори для переможців акції «Вакцинуйся. Збережи життя» у Мукачево

У Мукачеві визначили переможця акції «Вакцинуйся. Збережи життя».

Вчора у Мукачеві на Закарпатті під час прямої трансляції визначили переможця другого етапу акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Ним став Марченко Андрій Андрійович, переможець акції отримає позашляховик.

Також розіграли два телевізори, так як двоє переможців акції першого етапу не підтвердили наявність необхідних документів. Телевізори отримають Бондар Галина Андріївна, Бербека Наталія Володимирівна.

Переможці акції протягом 10 днів мають завітати до ЦНАПу, пред’явити паспорт або ID картки, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера , сертифікат про проходження вакцинації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“У разі відсутності хоча б одного з документів у переможця, така особа визнається комісією такою, що втратила право на отримання призу, та за допомогою електронного сервісу обирається наступний переможець“, – йдеться у повідомленні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності