Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Пожежа на “Новій пошті” у Мукачеві спричинила зріст страхування посилок

Співробітників компанії Нова Пошта, після інциденту, що трапився нещодавно у найбільшому відділенні Закарпаття в місті Мукачеві, люди почали страхувати свої відправлення на більші суми.

Раніше чимало людей оголошували мінімальну вартість, а це до 200 гривень, аби платити наймешний страховий внесок, але зараз відправники називають реальну вартість того, що в посилці.

Працівники відділень щоразу наголошують клієнтам компанії, що в разі чого, відшкодовується саме вказана вартість посилки.

Нагадаємо, 24 серпня у суботу в Мукачеві сталась масштабна пожежа на одному з найбільших відділень Нової пошти на Закарпатті. Тоді на місці пожежі працювало відразу кілька пожежних бригад з сусідніх міст.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сьогодні наш кореспондент побував ще раз на місці пожежі, і подивився чи йдуть якісь ремонтні роботи, але поки що все залишилось таким як було.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності