Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Познер: мені шкода розлучатися з Росією , але я – людина

Мені шкода розлучатися з Росією, але я – людина – і не хочу ділити з мавпами одну країну! Такі прощальні слова на адресу Росії, вирішивши раз і назавжди залишити країну, виголосив відомий телеведучий Володимир Познер.

Вирішивши виїхати з Росії, не бажаючи «ділити її з мавпами», відомий тележурналіст Володимир Познер виступив з прощальною промовою, передає newsbalt.ru.
«Всім відомо, що я атеїст і вірю в те, що людина походить від мавпи. Від тієї самої мавпи, яку працю і знання зробили людиною. На противагу мені депутати, що стали всі, як один, оцерковленими, я вважаю, вірять, що створені богом. І ті, хто марширували на «російських маршах» з нацистською символікою, при цьому щохвилини осіняючи себе хресним знаменням і тримаючи в руках ікони, напевно, теж в це вірять. Тому й ті, й інші все більше починають нагадувати мені мавп. А отже, у них попереду довгий шлях еволюції. Можливо, і з них вийдуть люди.
Однак я старий чоловік. Чомусь всі забувають, що мені 78 років. У мене, на жаль, немає часу стільки чекати. Тому я зараз кажу: «Спасибі всім, побачимося, як звичайно, в наступну неділю і про все це поговоримо. Це буде заключна моя програма перед від’їздом до Парижу. Мені шкода розлучатися з Росією, але, ставши людиною, я більше не хочу ділити з мавпами одну країну. Ось такі нині часи!», – Заявив Познер.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності