Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Позов до кабміну – сланцевий газ

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до Кабінету Міністрів та Міністерства екології та природних ресурсів України щодо визнання бездіяльності неправомірною та зобов’язання вчинити дії по питаннях Олеської площі.

Суд залишив позовну заяву без розгляду, про що йдеться в ухвалі, яка є в розпорядженні “Української енергетики”.

Судом встановлено, що з матеріалів, доданих до позовної заяви, позивач не надав суду докази на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги.

Встановлено – повідомити позивача до 11 вересня усунути недоліки.
Позов розглядається за участю третіх осіб – Івано-Франківської обласної ради, Львівської обласної ради, уповноваженої особи Громадської організації «Невідворотність покарання» Артура Стулікова, Донецької обласної організації інвалідів війни, учасників бойових дій та збройних сил, ТОВ “Надра Олеська”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Довідка:
На початку травня 2012 року Міжвідомча комісія з організації укладення та підписання угод про розподіл продукції визначила переможцями конкурсу на розробку Олеської та Юзівської сланцевих площ компанії Chevron та Shell відповідно.

Прогнозовані ресурси Олеської ділянки (Львівська та Івано-Франківська обл.) оцінюються в 2,98 трлн. кубометрів газу, Юзівської ділянки (Харківська та Донецька обл.) – в 4,054 трлн. кубометрів газу.
23 січня 2013 року Кабмін схвалив проект УРП з Shell і ТОВ “Надра Юзівська”. 24 січня 2013 року сторони підписали УРП від видобутку нетрадиційного газу на Юзівській площі. Проект УРП щодо Олеської площі знаходиться на погодженні місцевих обласних рад

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності