Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Працівниця посольства США у Києві загинула при загадкових обставинах…

У Києві загинула працівниця посольства США.

Поліція Києва з’ясовує обставини, що призвели до смерті працівниці посольства США. Жінку в непритомному стані з травмою голови знайшли перехожі у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій у Шевченківському районі столиці. Вона померла в лікарні, повідомила поліція Києва.

Постраждалу госпіталізували. Вона померла в лікарні. Під час огляду речей виявлено посвідчення співробітниці посольства США. Правоохоронці на місці події з’ясовують обставини інциденту і проводять слідчі дії, повідомила поліція Києва на своїй сторінці у Facebook у середу, 30 вересня.

У результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене). Тривають його пошуки“, – вказано в дописі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Свідок показує, де виявив тіло

У посольстві США в Україні підтвердили смерть американської громадянки із посольської спільноти в Києві і додали, що співробітники дипустанови працюють з українськими органами влади для встановлення обставин її смерті.

Загибла співробітниця американського посольства Санвер Нікаело була дружиною військового аташе при посольстві США в Україні. Тепер в нього четверо дітей-сиріт…

ФОТО заголовку ілюстративне

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності