Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«Правий сектор» піде на місцеві вибори – Ярош

Дмитро Ярош підтвердив, що «Правий сектор» має намір брати участь у місцевих виборах.

«…Коли про вибори буде оголошено», – заявив Ярош у відповідь на питання про те, чи піде «Правий сектор» на вибори.
Також Ярош розповів, де має намір брати гроші на фінансування передвиборчої кампанії.

«У» Привату «гроші на політику я брати не буду, це вже була б певна залежність. Одна справа – війна, а інше – партія і політика», – зазначив нардеп в інтерв’ю.

«Ми вже на парламентських виборах побачили, що нестача грошей не дала нам можливості проводити рекламну кампанію. До того ж я завжди орієнтував наші партійні осередки: в першу чергу – фронт, а вже потім все інше. І навіть те, що вони знаходили на вибори на місцях, воно все йшло на передову для забезпечення наших бойових підрозділів», – розповів Ярош.
Він зазначив, що зараз в «Правому секторі» працюють над створенням економічного спрямування. «Зараз ми багато працюємо над створенням певного економічного спрямування саме в «Правому сек­торі». Звичайно, це у нас слабке місце, тим більше для партії», – заявив лідер «Правого сектору».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сам Ярош зізнався, що йому не подобається займатися партійною діяльністю. «Чесно вам зізнаюся, у мене немає ніякого бажання займатися партійною діяльністю, особливо підчас війни. Звичайно, я зараз не кину цю організацію і не піду повністю на війну… У мене є заступник по партійній лінії, це Андрій Тарасенко, який був поранений ще у вересні в Пісках і досі пересувається у візку. У нього, відповідно, є своя команда людей, які займаються партійною роботою», – зазначив він.
Нагадаємо, Ярош розповів, що «Правий сектор» має 15 резервних батальйонів, які розгорнуті по всій Україні.

Джерело: УБК

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності