Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ПРАВИЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ПАМ’ЯТНИКІВ ЛЕНІНУ

У Черкасах останню публічно виставлену статую Володимира Леніна на території розважального спорткомплексу «Спортохота» вдягнули у вишиванку та жупан, а також «приклеїли» оселедця. Фото «редизайну» статуї виклав у Facebook черкаський дизайнер Сергій Гойман.

Раніше на території «Спортохоти» Ленін був у камуфляжі і з рушницею, що дуже обурювало черкаських комуністів. Світлана Літвінова, директор розважального комплексу «Спортохота», пояснила, що таким чином керівництво закладу вирішило підкреслити свій патріотизм.

– Ми не приховуємо своїх патріотичних настроїв. Й у країні відбулося стільки змін – Революція Гідності, зараз наші воїни захищають державу на сході країни. І відвідують «Спортохоту» також патріоти, тому ми переконані, що такі зміни у зовнішньому вигляді статуї до нового сезону їх порадують, – переконана Світлана Володимирівна.

Директор «Спортохоти» не виключає, що заклад може оголосити конкурс на найкраще ім’я для оновленого символу розважального комплексу. За її словами, остаточно оздоблювальні роботи щодо зміни зовнішнього виду статуї будуть завершені до 1 травня. До нового сезону відвідувачів розважального комплексу також чекає значно демократичніше за цінами меню і більший дитячий майданчик – для відпочивальників із малечею. Статуя Леніна у камуфляжі з рушницею з’явилась на території «Спортохоти» близько 12 років тому, придбали її у Києві. Світлана Літвінова говорить, що статуя ніколи, власне, пам’ятником Леніна і не була – це був мисливець.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Вчасно

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності