Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Представлено оновлений керівний склад ЗСУ…

Президент України Володимир Зеленський провів наради щодо оновлення Збройних сил та Сил оборони.

Про це повідомляє на Telegram-канал глави держави.

«Сьогодні весь день проводив наради з військовим керівництвом та урядом. Продовжуємо перезавантаження команди управління в Силах оборони. Тепер до виконання нових обовʼязків приступають люди, яких добре знають в армії і які самі добре знають, що потрібно армії. Бойові командири цієї війни, чий досвід буде корисним саме на загальноармійському рівні»,  – повідомив Зеленський.

Зеленський повідомив, що заступниками Головкома Олександра Сирського стали полковник Вадим Сухаревський – його напрямок – це безпілотні системи і розвиток застосування дронів нашими воїнами – та полковник Андрій Лебеденко – його напрямок – це інновації, саме технологічний компонент армії та бойових систем. Потрібна чітка практика роботи з новими технологіями.

Заступниками начальника Генерального штабу Збройних Сил України погодив кандидатури бригадного генерала Володимира Горбатюка – його напрямок – це оперативна робота, робота штабів, планування, управління: в кожному штабі мають на сто відсотків розуміти фронт, – бригадного генерала Олексія Шевченка – його напрямок – це логістика, максимальна якість логістики у нашій армії, – бригадного генерала Михайла Драпатого – він відповідатиме за підготовку, якісне тренування наших військових.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Увесь реальний досвід бойових командирів, бойових бригад, наших підрозділів, які побудували якісну систему тренування воїнів та оцінки й аналізу бойових дій, – увесь цей досвід має бути реалізований для успіху Сил оборони України»,  – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, що новий головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський упевнений, що знання і досвід нового начальника Генерального штабу ЗСУ Анатолія Баргилевича стануть важливим чинником перемоги.

8 лютого, в Україні відбулася важлива кадрова зміна – Валерій Залужний залишив посаду Головнокомандувача Збройних сил України. Його місце зайняв командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

На наступний день генерал-лейтенанта Олександра Павлюка звільнили з посади першого заступника міністра оборони. Він переходить на іншу посаду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що 8 лютого президент Володимир Зеленський обговорив із колишнім головнокомандувачем Валерієм Залужним оновлення керівництва Збройних Сил.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності