Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Представництво Білоруського “уряду в екзилі” в Литві відкрила Тіхановська

6304043 09.08.2020 Кандидат в президенты Белоруссии Светлана Тихановская возле избирательного участка в Минске. Илья Питалев / РИА Новости

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс заявив, що країна визнає офіс Світлани Тіхановської “офіційним представництвом білоруської демократії”.

Таким чином, почався новий етап делегітимізації режиму Олександра Лукашенка, йдеться в повідомленні прес-служби Світлани Тіхановської, яка хоче дружити з Росією, захоплюється Путіним, в оточенні тримає родичку одного з керівників ФСБ і ще донедавна публічно сумнівалася, що Крим – це Україна.

Литва стала першою країною Європейського союзу, яка здійснила такий крок.

Зараз йдуть переговори з іншими країнами, щоб відкрити в них аналогічні представництва Білорусі, які буде очолювати Тіхановська.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Я дякую Литві за величезну підтримку, яку весь білоруський народ і я особисто отримали за ці місяці. Білорусь – це не Лукашенко, і тепер це офіційно визнано“, – сказала Тіхановська.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності