Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПРЕДСТАВИЛИ НРКЦ

17 червня, під час у залі засідань ІФОДА, було представлено тих, хто увійдуть до Наглядової ради координаційного центру. Вони спостерігатимуть за використанням коштів з єдиного благодійного рахунку для забезпечення військових та добровольців з Прикарпаття. Це дозволить оперативно забезпечувати службовців усім необхідним.

До президії увійшли: заступник голови ОДА з гуманітарних питань Сергій Адамович, екс-народний депутат Зіновій Шкутяк, депутат облради Ганна Бєляшова, приватний підприємець Григорій Березовський, головний редактор АН «Фіртка» Олег Головенський, директор видавництва «Лілея-НВ» Василь Іваночко, лікар-хірург Романія Матюшина, головний редактор газета «Галичина» Петро Парипа, отець Володимир Чорній і генеральний директор ОТБ «Галичина» Ольга Бабій.

На думку голови ОДА Андрія Троценка ці особи користаються довірою мешканців Прикарпаття та зможуть забезпечити прозорість залучення та використання коштів.
Наш кор.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності