Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ПРЕМ’ЄР ДІЛАМИ ДОВЕДЕ, ЩО УКРАЇНЕЦЬ

24 вагони лісу хотіли вивезти за кордон з міста Чоп. Необроблена деревина, експорт якої заборонений законом, була пред’явлена до оформлення як дрова і не пройшла фактичного огляду для встановлення типу деревини.

«Я хотів би, щоб кожен, хто мав причетність до цього – хто відправляв, хто робив оформлення, хто підписував – вони усі мають бути покарані і їхні матеріали мають бути передані до Національного антикорупційного бюро. Це чиста корупція, махрові корупціонери, яким просто не місце в самій системі», – сказав Гройсман.

Також Володимир Гройсман доручив з’ясувати причетність до даного інциденту представників ПАТ «Укрзалізниця», екологів, лісників та митників.

«Це усе взаємопов’язано. Тому я доручаю швидко провести розслідування і усіх [винних] притягнути до відповідальності, і вони мають бути звільнені негайно. Без керівництва митниці такі речі не можуть робитися. Я вважаю, що вони налагодили системний бізнес на контрабанді, і роблять це», – заявив Гройсман.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Насіров повідомив, що службове розслідування щодо цього інциденту вже розпочате і сподівається, що воно буде закінчено цього тижня.

А суспільство відреагувало на цю новину по-своєму.Тож, якщо новому Прем’єру таки вдасться насправді припинити контрабанду лісу, бурштину, і ін., а не «залізти в долю», і врятувати українські ліси від повного знищення, то тоді, зі слів пересічних громадян, вони будуть готові повірити у відомий напис з його виборчого бігборду: «пишаюсь, що я українець».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності