Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Прес-секретар Путіна одружився з українкою…

Прес-секретар Путіна одружився з українкою…

1 серпня прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков і олімпійська чемпіонка в танцях на льоду Тетяна Навка зіграли весілля в Сочі.

Святкування проходило в готелі «Родина», на нього запросили десятки гостей, в тому числі політиків, чиновників, спортсменів й діячів культури, щоправда, Володимир Путін не приїхав.

Через торжество чиновника і спортсменки всіх туристів попросили покинути готель.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На весілля приїхали близька подруга нареченої Яна Рудковська з дітьми, Анна Семенович, сімейство Юдашкіних, Інна Малікова, Ігор Крутой з дружиною Ольгою, модель Ксенія Якубовська, актриса Аліка Смєхова, співак Микола Басков та багато інших. Весілля будуть грати два дні, у нареченої буде дві сукні.
Чутки про зв’язки Пєскова і Навки йшли давно. В минулому році у них народилася донька Надія. Від першого шлюбу у 40-річної Навки є старша донька. У 47-річного Пєскова від попереднього шлюбу троє дітей – два сини і дочка.

Відомо, що Тетяна Навка з п’яти років на льоду – вона стала на ковзани в Дніпропетровську в школі в льодовому палаці «Метеор». Після жорсткого відбору Навку зарахували в спортивний клас.

У середній школі № 34 в Дніпропетровську, що по сусідству з палацом, фото Тетяни Навки досі висить на дошці пошани. Тут вона вчилася з першого по дев’ятий класи і отримувала хороші оцінки. У 14 років Навка отримала запрошення з Москви і переїхала до Росії.

ffoi

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності