Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Президент довго думав і нарешті таки відповів щодо Залужного

Вперше президент України Андрій Зеленський заявив, що розмірковує про масштабні зміни, які стосуватимуться низки керівних посад у країні.

Про це він повідомив у інтерв’ю італійському каналу Rai1.

Зокрема, Зеленському поставили питання щодо чуток навколо звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Президент відповів, що вважає за необхідне  зробити «перезавантаження, новий початок», але чи стосується це саме Залужного – не уточнив.

«Коли ми говоримо про це [кадрові перестановки], я маю на увазі заміну низки державних лідерів, а не лише в одному секторі, наприклад, військовому», – зауважив Зеленський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, раніш низка західних ЗМІ, зокрема The Washington Post, писали, що між президентом України та  головнокомандувачем ЗСУ виникли «розбіжності», які можуть призвести до відставки Валерія Залужного.

Сам Залужний тим часом написав нову статтю, у якій детально виклав власне бачення державної системи технологічного переозброєння української армії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності