Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Президент не в курсі, що голову Чернівецької облради відсторонено?

Президент Украины Владимир Зеленский во время доклада представителей правоохранительных органов о ходе расследования убийства журналиста Павла Шеремета, в Киеве, 23 июля 2019 г. В этот день в Киеве силовики отчитались президенту Украины Владимиру Зеленскому о ходе расследования убийства журналиста Павла Шеремета, который был взорван в автомобиле в центре Киева 20 июля 2016 года. Фото Ратынский Вячеслав / УНИАН

Президент Зеленський вчора, 20 травня, на пресконференції назвав губернатора Буковини одним з найкращих в Україні. Каже, що навіть не думав, що такий сильний губернатор є саме тут. Далі президент вважає, що саме взаємодія голови Чернівецької ОДА з головою Чернівецької обласної ради та депутатським корпусом дають такі позитивні результати.

А це вже не тільки обурило, а й розсмішило буковинців. Бо вони добре знають, що з 14 жовтня 2019 року НАБУ проводить обшуки та відкриває кримінальну справу проти голови облради Івана Мунтяна, якого підозрюють у хабарництві. А суди України саме цього Івана Мунтяна відсторонили від виконання обов’язків голови Чернівецької обласної ради до 2 червня 2020 року.

Невже про це нічого не відає президент Зеленський, адже в обов’язки його секретарів, помічників та Прем’ра, мабуть, повинно входити: інформувати Гаранта про такі події?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності