Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Президент розкрив деталі затримання Медведчука, а його куму добре з кумою без кума…

Президент Володимир Зеленський повідомив, що нардеп із ОПЗЖ і кум Путіна Віктор Медведчук був затриманий, коли, замаскувавшись під українського військового, намагався втекти за кордон.

Про це йдеться у відеозверненні Зеленського пізно ввечері 12 квітня.

За словами президента, Медведчук 48 днів ховався в Україні і нарешті спробував втекти за кордон.

Дуже символічно, що саме в День космонавтики був затриманий пан Медведчук. Він ховався 48 днів і ось нарешті вирішив спробувати втекти за межі нашої держави. Що ж, для цього “космонавта” – у поганому сенсі слова – не спрацювало знамените “Поехали!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вважаю особливо цинічним з його боку використовувати військовий камуфляж. Намагався так замаскуватися. Ось такий вояка, ось такий патріот.

Що ж, якщо Медведчук сам обрав для себе військову форму, він підпадає під правила воєнного часу. Пропоную РФ обміняти цього вашого хлопця на наших хлопців і дівчат, які зараз у російському полоні. Тож важливо, щоб наші правоохоронні органи і військові розглянули таку можливість”.

Загалом в ОПУ говорять, що можливо Медведчука використають для обміну на українських полонених з московського полону, але виглядає на те, що Медведчук нафіг не потрібний своєму куму, інакше він давно б організував цілу операцію для його втечі з України. Тож зрозуміло, що йому з кумою добре без кума…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності