Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Президент Зеленський не прийняв відставки Гончарука, – нема заміни?

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, у ході якої не підтримав його відставку, заяву про яку всупереч закону Гончарук чомусь подав Президенту, а не Верховній Раді…96_main

Глава держави поставив Гончаруку низку важливих завдань щодо оптимізації роботи уряду, справедливих зарплат міністрам та керівникам держкомпаній. Також Зеленський вимагає звільнити міністрів, які не показали результатів.

«Зараз не той час, щоб розхитувати державу економічно й політично», – підкреслив під час розмови президент.

Нагадаємо, 15 січня у мережі було анонімно викладено аудіозапис нібито наради у прем’єра, на якому Гончарук без купюр характеризував президента Зеленського. Відразу ж після її оприлюднення Гончарук нібито попрямував на Банкову і вже написав заяву. Кабмін вже спростував наявність заяви про відставку. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук прокоментував записи, які з’явилися у мережі 15 січня, де він критикує президента України Володимира Зеленського.

Президент Володимир Зеленський скликав правоохоронців та наказав виявити осіб, які причетні до запису розмови прем’єр-міністра України Олексія Гончарука у ході переговорів глави уряду з міністрами та представниками НБУ.  СБУ відкрила відповідне кримінальне провадження.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У свою чергу глава парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія прокоментував опубліковані в мережі аудіозаписи нібито розмови прем’єр-міністра Олексія Гончарука з колегами по уряду та керівництвом Нацбанку.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук після критичних висловлювань про Зеленського подав у відставку. Раніше у «Слузі народу» заявили, що відставки прем’єра Гончарука не буде.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності