Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Президент Зеленський призначив, президент Зеленський звільнив…

9 липня Зеленський уповноважив Безсмертного представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи замість Моцика, а вже сьогодні, 13 серпня, звільнив…b6999f79ca32843c896478e07c734c40

Президент України Володимир Зеленський увільнив Романа Безсмертного від виконання обов’язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.

Відповідний указ № 596/2019 від 13 серпня розміщений на сайті глави держави.

«…увільнити Безсмертного Романа Петровича від виконання обов’язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи», – йдеться в документі.

Нагадаємо, 9 липня 2019 року президент України Володимир Зеленський уповноважив Романа Безсмертного представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи замість Олександра Моцика.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У 2015 році Роман Безсмертний був призначений представником України в політичній підгрупі ТКГ. У квітні 2016 року вийшов з Мінського процесу.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності