Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Президент Зеленський обирає поміж двох кандидатів нового прес-секретаря

Україні до кінця тижня можуть призначити нового прес-секретаря президента Володимира Зеленського.

Як повідомляють джерела з Печерських пагорбів, в Офісі президента обирають серед двох кандидатів – між колишнім журналістом і комунікаційником Олександром Бондаренком та ведучим телеканалу «Україна 24» Сергієм Никифоровим.

Рішення ухвалять впродовж одного-двох днів. Джерела видання переконані, що, найімовірніше, посаду отримає Никифоров.

Зазначимо, що раніше в ОПУ обіцяли обрати та представити нового прес-секретаря перед Днем журналіста, який відзначається в Україні 6 червня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сергій Никифоров працював на європейському телеканалі Euronews, а пізніше – на «Україна 24».

Олександр Бондаренко – керівник спецпроектів в агентстві стратегічних комунікацій RMA. На місцевих виборах 2020 року Бондаренко та його команда супроводжували партію «Голос» у Львові. Раніше працював на «Громадському радіо», вів політичну програму «Точка зору» та працював на Українську службу ВВС.

Нагадаємо, наприкінці квітня Юлія Мендель залишила посаду прес-секретаря президента України.

В Офісі президента зазначили, що Мендель пішла з посади через хейт, а також тому що переросла її. Тепер вона працюватиме радницею Зеленського з міжнародних комунікацій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності