Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Про конституційну реформу і децентралізацію говорили на Форумі у Львові

Актуальні питання децентралізації, формування спроможних громад та їх територіальних об’єднань,  взаємовідносин між державними органами та населенням, реформування адміністративного апарату  та судової системи обговорили учасники Форуму “Галичина на підтримку конституційних реформ”, який відбувся вчора у місті Львові з ініціативи громадської організації «Європейська Галицька асамблея».

Участь у Форумі взяли громадські активісти, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, журналісти з Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Серед них –  представники громадської організації «Громадські ініціативи Галичини» Роман Островський (м. Івано-Франківськ), ГО «Центр громадських ініціатив» Віталій Загайний (м. Львів), ГО «Центр дослідження місцевого самоврядування» Ігор Бригілевич (м. Львів), керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Орест Матвіїшин та інші.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності