Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Про смерть судді Бобровника уже пліткують

Смерть судді Солом’янського райсуду Києва Олександра Бобровника могла бути невипадковою. Вона була вигідна тим, хто хоче ослаблення НАБУ.

За попередніми результатами судмедекспертизи, суддя помер внаслідок серцевого нападу. Однак смерть такої неоднозначної фігури не могла не викликати припущень, що суддю спеціально довели до загибелі. Як пише «Страна», журналісти, адвокати і навіть колишні працівники правоохоронних органів стверджували про тісні контакти між Бобровником і НАБУ. Нібито у бюро був компромат на суддю, що дозволяло проводити НАБУ через нього справи. Як пряника йому могли пропонувати місце в майбутньому антикорупційному суді. Офіційно НАБУ претензій до Бобровника не пред’являло. Але по лінії по лінії Генпрокуратури були заведені проти нього дві кримінальні справи – за можливе винесення неправосудних рішень.

На думку журналіста Володимира Бойка, смерть судді Бобровника – це серйозний удар по Національному антикорупційному бюро. На думку журналіста, той обслуговував директора НАБУ Артема Ситника, просто озвучувавши судові рішення, які писали для нього детективи антикорупційного бюро і приносили в Солом’янський суд на «флешці». Так що зацікавлені в ослабленні НАБУ теоретично могли «довести» або ж взагалі «прибрати» суддю.

Нагадаємо, суддя Солом’янського районнного суду Києва Олександр Бобровник помер у віці 37 років. Він розглядав справи екс-глави ДФС Романа Насірова та екс-нардепа Миколи Мартиненка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності