Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПРО ВИВІЗ СМІТТЯ З ЛЬВОВА ДОМОВЛЯЛИСЯ В КИЄВІ

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про досягнуті з Києвом домовленості щодо вивезення до столиці близько третини твердих побутових відходів.

Зокрема, про це міський голова Львова написав на сторінці у Facebook.

«Грибовичі. Актуальна інформація. Ми досягли домовленості з Києвом про тимчасове приймання ТПВ на місцевий сміттєспалювальний завод. Він недовантажений. Для розуміння масштабів – Київ щоденно виробляє 3000 тонн сміття, Львів – 650 (лише близько 35% буде вивозитися в Київ, інші – на інші полігони)», – написав мер.

Також Садовий висловив подяку міському голові Києва Віталію Кличку за допомогу і зазначив, що на сьогоднішній день сміття зі Львова вивозиться відносно регулярно. Але в той же час, є проблемні моменти, пов’язані з тим, що перевізникам блокували доступ до чергових полігонів».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Щодо нового сміттєпереробного заводу, Садовий зазначив, що зараз тривають пошуки підходящої ділянки.

Нагадаємо, раніше Садовий звернувся до мера Києва з листом, в якому попросив допомоги з тимчасовим зберіганням твердих побутових відходів та пообіцяв, що такий самий обсяг сміття буде в майбутньому буде прийнятий на новий постійний Львівський полігон.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності