Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Проблему із медичним киснем на Львівщині вирішують практично

У Сокальській ЦРЛ встановили кисневу станцію, яка замінює 600 балонів кисню. Станція забезпечує безперебічну подачу кисню на апарати штучного дихання у відділ інтенсивної терапії лікарні.

Про це повідомив головний лікар медзакладу Роман Швед.

Сьогодні ми одні з перших в області встановили кисневу станцію, яка заміняє 600 балонів кисню. Станція забезпечить безперебійну подачу кисню на апарати штучного дихання у відділ інтенсивної терапії Сокальської ЦРЛ. 

Рідкий кисень закачують у резервуар, а з нього, уже як газ, подають хворим у палати. Місткість бочки становить близько 11,5 тон. 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саме через кисень відновлюється самостійна дихальна система організму і людна виходить із небезпечного стану хвороби. Кисень є невід’ємною частиною лікування тяжких пацієнтів.
COVID-19 диктує свої умови – у нас на стаціонарному лікуванні у відділі інстенсивної терапії можуть перебувати декілька пацієнтів одночасно, які потребують використання високих потоків кисню.
Резервуари, які ми підготували на початку пандемії, доводилось заправляти кожні два-три дні. Завдяки кисневій станції, лікарня може забезпечити якісну подачу кисню до киснево залежних пацієнтів“, – написав Роман Швед на своїй сторінці у Фейсбук.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності