Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПРОБИВНІ БУНКЕРИ

bunker2Міноборони доправило бійцям України на Донбас спеціальні бункери для зведення «вогневих точок», витративши на них пристойну суму грошей, але нескладний експеримент бійців 128-ї бригади показав, що вони легко прострілюються табельною зброєю.

Про це повідомляє ІА «Патріоти України».

Один такий бункер коштує близько 44 тисяч гривень, проте тест показав що його легко прострілюють з кулемета Калашникова 7,62 і автомата АК 74. Крім того, за такі експерименти бійцям загрожує трибунал, повідомляє громадський активіст і волонтер Людмила Бандурчак.

«Вони прострілювали ці штуки, бо після всього, що довелося пережити бояться за своє життя! Це така подяка від Міноборони? Зараз по хлопцям призначено розслідування, їх демобілізують і змушують платити 22000 гривень», – ​написала вона.

А голова ГО «Поклик Нації» Тарас Боднар зазначає, що залізобетонні бункери періоду І та ІІ Світової війни і досі слугують надійним укриттям майже від усіх видів зброї. Це радше нагадує львівську історію з бронежилетами кустарного виробництва, що спричинили кілька смертей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності