Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Продано модернізований завод “Укрспирту”, – покупець заплатив на гривню більше за “конкурента”

У понеділок, 30 листопада, Фонд державного майна продав на приватизаційному аукціоні 10-й завод “Укрспирту” – Хоростківське МПД, розташоване у Тернопільській області. Новим власником стане компанія “Вест Вей”, зареєстрована у Львові.

Про це повідомляє пресслужба Фонду державного майна та система Prozorro. Продажі.

ЦІКАВО, ЩО НА ЗАВОДІ У 2018 РОЦІ ПРОВЕЛИ МОДЕРНІЗАЦІЮ ОБЛАДНАННЯ З ГЛИБОКОЇ ПЕРЕРОБКИ ВІДХОДІВ…

ФОТО: модернізація обладнання на спиртзаводі, 2018

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зазначається, під час торгів за спиртовий завод змагалися чотири учасники, які підвищили ціну об’єкту на 23,6 млн грн – зі стартових 31 372 965 грн до 55 000 001 грн.

Однак, переможцем аукціону стала компанія “Вест Вей”, яка запропонувала 55 000 001 гривень. Перед цим інший учасник – ТОВ “Транс-Н” – запропонував на 1 гривню менше (55 мільйонів).

У результаті завод відійшов ТОВ “Вест Вей”, яке зареєстроване у Львові. Її кінцевим бенефіціаром є житель Львівської області Володимир Каїнський, свідчать дані порталу Youcontrol.

Зауважимо, Хоростківське МПД розташоване у Гусятинському районі Тернопільської області в м. Хоростків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підприємство складається з 653 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна. Також зазначається, що майбутній власник заводу отримає можливість участі у новому ринку виробництва спирту.

До слова, це десятий успішний аукціон приватизації спиртових активів з переліку об’єктів ДП “Укрспирт”, які відбуваються в рамках демонополізації ринку виробництва спирту.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності