Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Профільні комітети області отримали керівників

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук нарешті таки визначився з прізвищами на посади директорів кількох профільних департаментів.

Зокрема, Ріафет Гасимов керуватиме Департаментом екології та природних ресурсів. Гасимов – депутат Івано-Франківської міської ради по списку від політичної сили Фронт змін, приватний підприємець. Як відомо, Ріяфета Гасимова пов’язують з будівництвом поруч міського озера в Івано-Франківську.

Натомість його попередник Віктор Клід очолить Державну екологічну інспекцію в Івано-Франківській області.
Дмитро Романюк займе посаду директора Департаменту економіки. Раніше очолював ДПІ в Івано-Франківську. У 2014 подавав документи на посаду начальника державної податкової інспекції фіскальної служби Прикарпаття.
Віталій Яворський стане заступником Департаменту соціальної політики.

Віктора Кімаковича буде призначено директором Департаменту освіти і науки. Кілька років тому він був заступником міського голови Івано-Франківська з гуманітарних питань. Також Кімакович є членом політради щойно створеної Української Галицької партії та директор Фундації імені короля Юрія.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А Марія Савка очолить Департамент агропромислового розвитку. Щодо Савки, то відомо, що раніше вона балотувалась у нардепи від Народної Партії, була директором Загвіздянської птахофабрики ЗАТ «Авангард». Кілька років працювала у Луцьку, але родом вона з Івано-Франківська. Також її пов’язують з прикарпатським бізнесменом Олегом Бахматюком.

Джерело: Бліц-Інфо

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності