Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Прогноз по Донбасу, або Від слова халва солодко в роті не стане.

Виконання умов Мінських домовленностей і наступна зустріч у Нормандському форматі залежить від Росії.

У новому випуску програми «Політика Навиворіт» співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов висловився про той тупик, в якому опинилася українська дипломатія в справі встановлення миру на Донбасі.

https://www.youtube.com/watch?v=na0nto70J0Q&feature=emb_title

«Ми кажемо, що Нормандські домовленості виконані фактично 50:50. Посол РФ США каже про те, що частково виконані два пункти – обмін та припинення вогню. Тобто не виконані. Скільки би ми не казали, що халва – солодко в роті не стане. Скільки би ми не переконували український народ, що ми їх виконали, власне від позиції Росії залежить наступна зустріч. А вони чітко заявили, що цього не хочуть»,- зауважив Д. Снєгирьов

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зустріч відбудеться на рівні радників голів держав. Ніхто не налаштований збиратися просто так. Франція вимагатиме виконання всіх без винятку домовленостей. Німеччина наполягає на безальтернативному виконанні Мінську.

Він також зауважив, що фактично компроміс буде лише з нашої сторони. Можемо хоч сто раз говорити про різні плани. «Корисний ідіот» Арестович вже встиг заявити, що в “Плані Б” наразі нема потреби. Це означає, що “План А” – імплементація формули Штайнмайєра та всі зобов язання, які ми на себе взяли, нами виконуються.

Єдиним “Планом Б”, на його думку, є вихід з цього перемовного майданчика. Натомість представники української делегації заявили про неприпустимість цього варіанту.

Наразі нормандський формат виконаний в мінімальному обсязі. На передовій постійні обстріли та втрати серед наших бійців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прес-служба ГІ «Права Справа»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності