Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Прокуратура взялася за хабарництво у лікарнях Прикарпаття

Кримінальне провадження відкрито відповідно до заяви директора департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Романа Мельника.

Цю інформацію підтвердив обласний прокурор Ігор Настасяк.

За його словами, справу порушено для перевірки даного факту та з’ясування обставин справи шляхом проведення слідчих дій.

Нагадаємо, директор департаменту охорони здоров’я ОДА Роман Мельник на зустрічі з представниками громадськості заявив, що в медзакладах Прикарпаття неофіційно «ходять» від 250 до 400 мільйонів гривень на рік.
Роман Мельник перебуває на своїй посаді з 2012 року. За найскромнішими підрахунками, за час його роботи через лікарів області могло пройти 750 млн. гривень хабарів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Загалом, вищеописане чимось нагадує радянські події 1937 р., коли, щоб вижити, керівнику підприємства треба було «закласти» чим більше підлеглих, а домогосподині – сусідів…

Чи відсторонять Романана Мельника від посади вирішуватиме голова ОДА Олег Гончарук, а газета буде стежити за подальшим розвитком справи.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності