Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Проросійський мітинг перетворився на антисемітський

Мітингувальники, які на минулому тижні вийшли в українському Луганську під російськими прапорами, стали скандувати: «Жиди!»
Щонеділі на протязі вже більше місяця в російськомовних містах Південної та Східної України проходять масові мітинги і ходи людей, які борються за те, щоб український південний схід став Росією.
Сьогоднішній день не став винятком. За кілька тисяч активістів під прапорами Росії вийшли на вулиці Донецька, Луганська, Харкова, Одеси та кількох інших українських міст.
При цьому в Луганську проросійський мітинг перетворився на антисемітський. Як повідомляє луганське видання 0642.ua, людина, що представилася «шахтарем з Красного Луча», заявив: «У державі стався націоналістичний переворот, але потрібно зрозуміти, якої нації. Давайте подивимося, хто прийшов до влади. Тимошенко – Капітельман, Тягнибок – Фротма, Яценюк – єврей. Це сіоністський переворот, всі на Київ!».
Натовп у відповідь почав скандувати: «Жиди!».
До того ж луганський проросійськи налаштований мітингуючий натовп, побачивши біля будівлі обладміністрації представників дипломатичних місій США та Франції, які в ці дні знаходилися в Луганську, силою привів їх до місця проведення свого мітингу. Сепаратисти обступили дипломатів щільним кільцем і зажадали включення російських телеканалів, відключених з українських кабельних мереж.

іsrael-7

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності