Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Проросійська Словаччина і польський ґонор, – що з українськими фурами на кордоні

На Закарпатті митниця фіксує збільшення черги вантажівок на словацькому кордоні за рахунок фур із польського напрямку.
Про це повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.
«Станом на учора, 16 листопада, у нас на КПП «Ужгород» на словацькому кордоні було 900 машин. Черга потроху рухається — ми оформляємо 250 машин, ця цифра відображає нашу пропускну спроможність за добу. Кількість машин, які проходять кордон за день, не змінилася», — зазначила вона.
За словами речниці, фури наразі продовжують прибувати з пунктів пропуску з польського кордону, тож черга збільшується.
Нагадаємо, що напередодні Спілка автоперевізників Словаччини заблокувала кордон з Україною. Не працював прикордонний перехід Вишнє Нємецке зі словацького боку. Таким чином організація хоче висловити свою підтримку польським колегам, які вже кілька днів протестують проти лібералізації правил ЄС для українських автоперевізників.
Тим часом Єврокомісія може розпочати карну процедуру проти Польщі в разі, якщо влада країни не вирішить питання блокування пунктів пропуску на кордоні з Україною.
А перевізники Lux Express та Ecolines призупинять з 18 листопада автобусні рейси з Санкт-Петербургу до Фінляндії через закриття прикордонних переходів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності