Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

проросійська Вірменія хоче подати заявку на вступ до… ЄС

Проросійська маріонетка прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян розкрив своїм депутатам плани розриву з росією та запровадження курсу на вступ до Євросоюзу.

Про це повідомляє Hraparak. Видання вказує, що наприкінці минулого тижня Нікол Пашинян відвідав парламент і зустрівся з членами партії. На порядку денному стояли питання, пов’язані з початком процесу вступу Вірменії до числа кандидатів у члени ЄС.

«Пашинян дав зрозуміти, що Захід вимагає практичних кроків щодо відокремлення від росії і видалення її з регіону, і в нинішній ситуації у Вірменії немає іншого вибору, окрім як виконати вимоги Заходу, тому що росія повернулася до нас спиною давно», – пише видання.

Нікол Пашинян висловив думку своїм товаришам по команді під час закритого засідання в розширеному складі парламенту. Сам він виклав свою позицію в контексті того, що інтереси безпеки Вірменії вимагають стати кандидатом на членство в ЄС якщо не у військовому сенсі, то хоча б в економічному, що дасть змогу Вірменії стати сильнішою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Пашинян також представив терміни подачі заявки: Вірменія повинна подати заявку не пізніше осені», – йдеться в матеріалі.

Республіка Вірменія повинна задуматися про можливість стати кандидатом на членство в Євросоюзі, заявив раніше спікер Національних зборів Ален Симонян.

Також нагадаємо, що уряд Вірменії готовий юридично заморозити участь країни в ОДКБ, якщо організація не виконає своїх зобов’язань перед країною щодо її територіальної цілісності.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності