Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Прощавай “Німесил”, – в Україні заборонили популярне знеболювальне

Україні заборонили всі серії популярного знеболюючого препарату «Німесил». Відповідне рішення прийняла Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.1001828

Під заборону потрапив «Німесил» в гранулах для оральної суспензії, 100 мг/2г в однодозових пакетах, серії 92176, виробництва Laboratori Guidotti S.p.A, Італія. Офіційна причина заборони говорить, що зазначена серія має польське маркування і офіційно не ввозилася на територію України. Відомство вирішило заборонити всі серії ліків з цим дозуванням.

Слід зазначити, що «Німесил» є досить ефективним знеболюючим, протизапальним і жарознижуючим засобом.1201216

Раніше в Україні тимчасово заборонили реалізацію та застосування протизастудного лікарського засобу «Колдфлю». Аптеки повинні помістити цей лікарський засіб в карантин до окремого розпорядження Держлікслужби.

Також  в Україні заборонили продаж популярного британського препарату від застуди. Також заборонено продаж угорського препарату від хвороби Паркінсона. 2019 року Держлікслужба почне обов’язкове кодування медичних препаратів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності