Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Прощавай, Instagram-зброя блогерів?..

У роботі соціальної мережі Instagram стався масштабний збій. З проблемами зіткнулися європейські та американські користувачі, повідомляє американські ЗМІ з посиланням на дані сервісу Downdetector.

Сервіс вже отримав кілька тисяч повідомлень від користувачів про проблеми з доступом до Instagram.

У 66% з них не завантажується застосунок, 21% не змогли увійти в акаунт, у 13% також не працює сайт Instagram.

Спостерігаються й проблеми з доступом до соціальної мережі Facebook.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також ми писали, що соцмережа Instagram проситиме усіх користувачів вказати дату свого народження – щоб запустити нові функції та показувати різний контент.

Нагадаємо, що влада багатьох країн веде відкриту і приховану боротьбу із соцмережами, так у КНР, де доступ громадян до інтернету здійснюється під жорстким контролем влади, заборонено офіційно більшість світових соцмереж та онлайн-каналів, подібне спостерігається в окремих ісламських країнах, в Росії та Білорусі неофіційно борються із Facebook, в Україні офіційно заборонені російські “ВКонтакте” та “Однокласники”, а також, подейкують, що в ОПУ шукають можливостей прикрити “Telegram”…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності