Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Провал “Нафтогазу” на ринку реалізації електроенергії

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» 13 грудня вперше вийшла на майданчик Української енергетичної біржі з аукціоном із продажу електричної енергії.

Як пише ExPro, компанія пропонувала базове навантаження на 1 квартал 2022 року та січень 2022 року – позиції потужністю по 25 МВт.

Стартова ціна позиції на три місяці становила 3500 грн/МВт-год, на один місяць – по 3300 грн/МВт-год.

Реалізувати запропоновані обсяги Нафтогазу не вдалося, проте компанія виставила аналогічні позиції на аукціонах 15 та 16 грудня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що «Нафтогаз України» запропонував українським споживачам новий тарифний план «комфортний сезон». У ньому громадяни зможуть платити за газ рівномірними частинами щомісяця.

Раніше Виконавчий директор «Нафтогазу» Отто Ватерландер, який подав у відставку через конфлікт, заявив, що у компанії повинні бути гроші – при собівартості українського газу в 1 гривню вона продає його українцям за 7.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності