Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ПроЄкт “ЛЮСЯ” офіційно закрито?! – каже, що офіцер і відповідає за помилки…

Позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович, під якого, за чутками з Печерських пагорбів, готували нову партію на наступні парламентські вибори, заявив, що написав заяву про звільнення після скандальних висловлювань про російську ракету, що зруйнувала багатоповерхівку в Дніпрі.

Він опублікував у Facebook заяву, адресовану главі ОП Андрію Єрмаку і датовану 17 січня.

«Прошу звільнити мене з посади радника Офісу (поза штатом) за власним бажанням», — ідеться в ній.

Арестович заявив, що хоче «показати приклад цивілізованому світу — принципова помилка, отже, у відставку».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Олексій Арестович/Facebook
Перед цим він казав, що його висловлювання були помилкою і вибачився перед постраждалими та їхніми родичами, мешканцями Дніпра та всіми, кого глибоко поранила його «передчасна помилкова версія причини удару російської ракети в житловий будинок». Він вважає, що «рівень хейту» на його адресу «не можна порівняти з наслідками помилки в ефірі».

Напередодні нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що у Верховній Раді збирають підписи за звільнення Арестовича. Коментуючи удар рф по Дніпру, унаслідок якого загинули щонайменше 44 людини, Арестович заявив, що російська ракета впала на будинок нібито через перехоплення української ППО. Його слова одразу підхопили російські пропагандисти та Кремль, видаючи їх за «офіційну позицію» України, яка «визнала свою провину» у смерті цивільних.

Повітряним силам довелося спростовувати заяву позаштатного радника ОП, пояснюючи, що в будинок влучила гіперзвукова крилата ракета Х-22, для перехоплення якої у ЗСУ жодних засобів немає.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «арестович звльнився 3 посади радника ермака. BiH звинувачував зеленського порушеннй обцянок 17 счня, 2022 20.01 за словами арестовича, причини" опу BİH пшов через особист фото: алексей арестович Facebook олексий арестович звльнився 3 посади позаштатного радника глави Oфicy президента украйни (опу) андрия ермака та 3 посади спкера украёнсько" делегацё y тристоронний контактнй груп (ткг) щодо врегулювання конфлкту на донбас. про це BİH заявив 17 счня в коментарі 4канаду"»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності